Završne priredbe 2017.

Priredba - njemački 1. predškolski 2017.

Đačići iz naše najmlađe grupe njemačkog jezika jedva su dočekali da se pred roditeljima pokažu, da imenuju igračke, predmete i kartice, izrecitiraju i odpjevaju pjesmice, da plešu i glume, pitaju, odgovaraju i pogađaju, da odbrojavaju brojalice i igraju omiljene igre. Dvoje je mališana imalo rođendan pa smo im zajedno odpjevali Zum Geburtstag viel Glück! Uživali smo svi.

Album pogledajte na FB Priredba - njemački 1. predškolski 2017.

 

Priredba - 2. predškolski engleski 2017.

Došlo je vrijeme da i naši mali polaznici 2.predškolske razine pokažu što su novoga naučili ove godine. Oni govore s lakoćom poput pravih malih Engleza! Predstavljaju svoje obitelji pomoću fotografija, a naravno da su na slici prvo opišu sebe pa onda roditelje, braću i sestre. Imenuju i opisuju predmete opširno s mnogo pridjeva navodeći njihovu boju, veličinu, oblik i ostale osobine. Opisujući postere godišnjih doba automatski upotrebljavaju množinu imenica! Oni još ne idu u školu i ne znaju čitati, ali već prepoznaju i čitaju engleske riječi s kartica. Svaka tema popraćena je različitim aktivnostima za utvrđivanje znanja pokretom i igrom, kao i tradicionalnim dječjim pjesmicama u kojima smo uživali svi, a najviše gledatelji: roditelji, bake, djedovi, tete... Čestitamo svim malim ''Englezićima'' i zahvaljujemo profesorici Suzani Barić.

Album pogledajte na FB Priredba - 2.predškolski engleski 2017.

 

Priredba 2. predškolski njemački 2017.

Na završnoj priredbi 2. predškolske razine njemačkoga jezika naši su mali polaznici pokazali su što su novoga naučili ove godine, koliko toga sada znaju i razumiju. Osim svijeta igračaka, omiljene su im teme postale životinje, priroda, hrana, voće i povrće. Je li nešto veliko ili malo, dugo ili kratko, kiselo ili slatko, plavo ili zeleno, mlado, staro, slano, mokro, gladno, novo i tko zna što još? Uživali smo svi u tome kako recitiraju, pitaju, odgovaraju, pjevaju i plešu, igraju se, pogađaju i glume, a uz sve to i izgovaraju baš onako kako to na njemačkom treba. Čestitamo svim našim malim ''Nijemcima''. Dankeschön, Frau Mea! Es macht uns großen Spaß!

Album pogledajte na FB Priredba 2.predškolski njemački 2017.

 

Priredba 1.đački engleski grupa A

Završnu su priredbu imali i mali polaznici koji su ove godine završili nastavni program početnoga đačkog stupnja engleskog jezika globalnom metodom kroz igru, natjecanja, pjesme, priče, pjesmice, rime i brojalice. Iza svih tih aktivnosti skrivalo se mnoštvo novih riječi i gramatike. Ovaj smo nastavni program u našoj školi razradili i proširili na osnovu dugogodišnjeg iskustva u ranom učenju, tako da su đaci ove godine naučila potvrdni, upitni i negacijski oblik glagola biti, prijedloge u i na koji su u engleskom jeziku jako slični, glagol imati da mogu opisivati što imaju, postavljati pitanja i na njih odgovarati. Također su naučili sadašnje vrijeme present continuous tako da znaju reći tko što radi i pričati priče engleskog govornog područja. Iz iskustva znamo da đaci koji kod nas krenu s jezikom od malih nogu učeći kroz igru i zabavne aktivnosti kasnije s lakoćom nadograđuju to znanje i na neki načini i dalje imaju osjećaj da je engleski igra tj. lagan. Čestitamo svim malim đacima i zahvaljujemo profesorici Suzani Barić.

Album grupe A pogledajte na FB Završna priredba 1.đački engleski

 

Priredba 1. predškolski engleski

Naši mališani 1.predškolske razine engleskoga jezika imali su svoju završnu priredbu. Jedva su dočekali da se pred roditeljima pokažu, da na engleskom imenuju igračke, predmete i kartice, izrecitiraju i odpjevaju tradicionalne pjesmice, da plešu i glume, pitaju, odgovaraju i pogađaju, da odbrojavaju brojalice i igraju omiljene igre. Uživali smo svi, a najviše gledatelji: roditelji, bake, djedovi, tete, braća i sestre. Najradije bismo svi s njima zajedno pjevali i glumili. Čestitamo našim najmlađim ''Englezićima'' i zahvaljujemo njihovoj teacher, profesorici Suzani.

Album pogledajte na FB Priredba 1.predškolski engleski

 

Završna priredba engleski 1.đački B

Završnu priredbu imalo je još naših malih polaznika 1.đačkog stupnja engleskog jezika. Jezik uče globalnom metodom kroz igru, natjecanja, pjesme, priče, pjesmice, rime i brojalice. Djeca u tim aktivnostima uživaju ne znajući da se iza njih skriva mnoštvo novih riječi i gramatike. Ovaj smo nastavni program u našoj školi razradili i proširili na osnovu dugogodišnjeg iskustva u ranom učenju, tako da su đaci ove godine naučili potvrdni, upitni i negacijski oblik glagola biti, prijedloge u i na koji su u engleskom jeziku jako slični, glagol imati da mogu opisivati što imaju, postavljati pitanja i na njih odgovarati. Također su naučili sadašnje vrijeme present continuous tako da znaju reći tko što radi i pričati priče engleskog govornog područja. Iz iskustva znamo da đaci koji kod nas krenu s jezikom od malih nogu učeći kroz igru i zabavne aktivnosti kasnije s lakoćom nadograđuju to znanje i na neki načini i dalje imaju osjećaj da je engleski igra tj. lagan. Čestitamo svim malim đacima i zahvaljujemo profesorici Suzani Barić.

Album pogledajte na FB Završna priredba engleski 1.đački B

Više o prednostima ranog učenja pročitajte u Rano učenje.

 • Upisi u tijeku

  Upisi u tijeku

  NOVO u ponudi: hindski
  više...

 • Cambridge FCE certifikati rujan 2019.

  Cambridge FCE certifikati rujan 2019.

  Održali smo svečanu podjelu Cambridge FCE certifikata
  više...

 • JAPANSKI - ZAVRŠNI SAT 2019.

  JAPANSKI - ZAVRŠNI SAT 2019.

  Druženje nakon uspješno položenih
  više...

 • FCE certifikati svibanj 2019.

  FCE certifikati svibanj 2019.

  Održali smo svečanu podjelu Cambridge certifikata
  više...

 • HANAMI

  HANAMI

  Naši su se polaznici japanskog jezika
  više...

arhiva članka