SILVER PARTNER for CAMBRIDGE ESOL 2013

SILVER PARTNER for CAMBRIDGE ESOL 2013

SREBRNI PARTNER

Krajem siječnja našoj je Školi dodijeljeno visoko priznanje za uspješnu i dugogodišnju suradnju s Cambridge Univerzitetom u pripremi za polaganje međunarodno priznatih ispita: srebrni status - Silver Addvantage Partner for Cambridge ESOL Examinations.


Na posebnoj svečanosti u privatnoj rezidenciji britanskog veleposlanika g.David Slinna naša je Škola bila jedina iz Varaždina među nekoliko najvećih i najuspješnijih škola te vrste iz Hrvatske.


U svome govoru britanski veleposlanik gosp. Slinn je naglasio presudnu važnost izvrsnoga znanja engleskog jezika diljem svijeta, a pogotovo u našoj zemlji sada na pragu ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Direktor engleskih studija g. Hampson pohvalio je izvrsne ocjene hrvatskih kandidata prisutnih i odlikovanih škola stranih jezika.

Cambridge certifikati razine B2, C1 i C2 međunarodno su priznati i koriste se kod upisa na strane fakultete kao i kod zapošljavanja  u stranim i domaćim kompanijama.
Takva svjedodžba je najčvršći i najobjektivnijji dokaz o znanju engleskoga jezika.
Ispiti se polažu u Zagrebu, a organizira ih British Council. Na osnovi usmenog i pismenog ispita u trajanju od cca 4 sata uspješnim kandidatima izdaje se ESOL Cambridge certifikat na engleskom jeziku. Ovaj dragocjen dokaz o izvrsnome znanju engleskog jezika prilaže se uz zamolbu za posao ili studij na željenom stranome fakultetu gdje ta svjedodžba pruža veliku prednost pred drugim natjecateljima.

Profesorice Škole stranih jezika Šimunić pripremaju svoje polaznike za Cambridge ispite od 1993.godine. Dugogodišnje iskustvo i 100%-na prolaznost jamče polaznicima izvrsno znanje engleskog jezika i visoke ocjene na Cambridge certifikatima.To su velike prednosti i trajne vrijednosti za studij i karijeru.

Više o Cambridge ispitima u AKTIVNOSTIMA:

Podjela FCE certifikata 2017

Silver Partner 2016/2017

FCE 2015 results

Silver Partner for ESOL 2013

Svečana dodjela certifikata 2012.

FCE lipanj 2012.

FCE ožujak 2012.

Svečana dodjela FCE certifikata 2011.

na stranici DIPLOME ...

fotografije u galeriji: Dodjele diploma, a novije na FB

 • Upisi u tijeku

  Upisi u tijeku

  NOVO u ponudi: hindski
  više...

 • Cambridge FCE certifikati rujan 2019.

  Cambridge FCE certifikati rujan 2019.

  Održali smo svečanu podjelu Cambridge FCE certifikata
  više...

 • JAPANSKI - ZAVRŠNI SAT 2019.

  JAPANSKI - ZAVRŠNI SAT 2019.

  Druženje nakon uspješno položenih
  više...

 • FCE certifikati svibanj 2019.

  FCE certifikati svibanj 2019.

  Održali smo svečanu podjelu Cambridge certifikata
  više...

 • HANAMI

  HANAMI

  Naši su se polaznici japanskog jezika
  više...

arhiva članka