FCE certifikati svibanj 2019.

Održali smo još jednu svečanu podjelu Cambridge FCE certifikata za naših 13 polaznika koji su taj prestižni međunarodno priznati ispit polagali u prosincu i ožujku. Na veliko zadovoljstvo samih kandidata i njihovih profesorica uspješno su položili svi, a većina je pokazala odlično znanje i dobila ocjenu A.

Congratulations!

   
 

Bio je to njima prvi veliki ispit u trajanju 3,5 sata i to još pred britanskim ispitivačima u ispitnom centru British Councila u Zagrebu. Mladi su polaznici morali dokazati svoje jezične sposobnosti putem testova u 5 kategorija koje sačinjavaju ispit:

 1) Use of English test (cjelokupna engleska gramatika, frazni glagoli itd.),
2) Reading - razni tekstovi i provjera razumijevanja,
3) Writing – Kandidat mora u kratko vrijeme napisati 2 vrste radova sa zadanim brojem riječi. Piše se obvezan Esej i jedno od sljedećeg: Novinski članak, Izvještaj, Recenziju, Zamolbu, Službeno ili Neslužbeno pismo ili e-mail. Svaki od ovih radova piše se na specifičan način i mora zadovoljiti pravila forme, sadržaja, točnosti gramatike i stila.
4) Listening se sastoji od slušanja različitih audio snimaka o nepoznatim temama gdje kandidati moraju riješiti odgovarajuće vrste zadataka u testu.
5) Speaking - usmeni dio ispita počinje intervjuom s 2 britanska profesora nakon čega slijedi interakcija s još jednim kanididatom na nekoliko tema i vrsta zadataka.

        


Svečanost podjele Cambridge svjedodžbi započela je video porukom profesorice iz Cambridge University u kojoj čestita kandidatima na njihovim uspješno položenim ispitima te im želi uspjeh u daljnjem školovanju. Znamo da im nije uvjek bilo lako uz školu i sve ostale obaveze naći vremena za dolazak na nastavu, no bili su uporni i sigurno im je sada drago.  Danas su tinejđeri, srednjoškolci koji će za uskoro krenuti na studij. Što god studirali i danas-sutra radili koristiti će im izvrsno znanje engleskog jezika i međunarodno priznate Cambridge svjedodžbe, bilo kod direktnog upisa na fakultet u inozemstvu ili strani fakultet u Hrvatskoj, a svakako kasnije u karijeri. Ovaj certifikat je čvrst dokaz i prednost pred drugim brojnim kandidatima kod natječaja za posao, a za razliku od drugih međunarodnih ispita, ima neograničen rok trajanja.


 

 

Publika sastavljena od ponosnih roditelja, polaznika i profesorica Škole čestitala je kandidatima na njihovim zasluženim FCE certifikatima ( First Certificate in English ) koji dokazuju znanje engleskoga jezika razine B2 po CEFR-u, dok su kandidati koji su dobili ocjenu A dokazali znanje čak za sljedeću C1 razinu. Odajemo priznanje roditeljima koji su bili svjesni da se strani jezik uči postepeno i temeljito, kao i profesoricama na njihovom predanome radu, a naročito prof.Suzani Barić na kvalitetnim završnim pripremama.  Well done!  

 

   

Album pogledajte na FB Podjela FCE certifikata svibanj 2019.            

Više o Cambridge ispitima u AKTIVNOSTIMA:

Podjela FCE i CAE certifikata rujan 2018.

Podjela CAE certifikata svibanj 2018.

Podjela FCE certifikata 2017.

Silver Partner 2016./2017.

FCE 2015 results

Silver Partner for ESOL 2013.

Svečana dodjela certifikata 2012.

FCE lipanj 2012.

FCE ožujak 2012.

Svečana dodjela FCE certifikata 2011.

na stranici DIPLOME ...

fotografije u galeriji: Dodjele diploma, a novije na FB

 • Upisi u tijeku

  Upisi u tijeku

  NOVO u ponudi: hindski
  više...

 • Cambridge FCE certifikati rujan 2019.

  Cambridge FCE certifikati rujan 2019.

  Održali smo svečanu podjelu Cambridge FCE certifikata
  više...

 • JAPANSKI - ZAVRŠNI SAT 2019.

  JAPANSKI - ZAVRŠNI SAT 2019.

  Druženje nakon uspješno položenih
  više...

 • FCE certifikati svibanj 2019.

  FCE certifikati svibanj 2019.

  Održali smo svečanu podjelu Cambridge certifikata
  više...

 • HANAMI

  HANAMI

  Naši su se polaznici japanskog jezika
  više...

arhiva članka